Verzekerd?

Wij aanvaarden alle uitvaartverzekeringen. Alle uitvaarten worden tot in de puntjes uitgevoerd.

Bent u bijvoorbeeld verzekerd bij Dela, dan volstaat het bij melding van het overlijden aan Dela uw voorkeur van begrafenisondernemer uit te spreken.

U bent nog niet verzekerd of u twijfelt? Een natura-verzekering of een kapitaalsverzekering?

Een natura verzekering heeft als nadeel dat het verzekerde pakket met de jaren kan wijzigen. Sommige maatschappijen halen zaken uit het pakket of veranderen diensten om de premies laag te houden. Voor de diensten die niet zijn afgenomen wordt niet altijd een verrekening gedaan. Je visie over een uitvaart kan trouwens veranderen in de tijd. Duurder is vaak geen probleem - maar lager wordt iets anders. Zo zijn ook de afkoopsommen bij naturaverzekeringen heel laag. Men heeft ook niet altijd de mogelijkheid om zelf spontaan een uitvaartondernemer te kiezen. De premie wordt bij veel naturaverzekeringen jaarlijks aangepast, dit betekent dat een dergelijke verzekering achteraf vaak duurder wordt dan verwacht.

Onze voorkeur gaat alvast uit naar een kapitaalsverzekering. Zo weet u op elk moment waar u voor staat. Waar u een vrije keuze heeft om uw ondernemer te kiezen en dat u een constante premie betaalt gedurende de ganse looptijd. Wat niet aan de begrafenis gespendeerd wordt, wordt uitbetaald aan de nabestaanden..

Voor info aangaande een kapitaalsverzekering kan u onder andere hier terecht.

Rouwcentrum
Van Bever

Rouwcentrum Van Bever bv
BE0711.837.171


© 2024 Website developed by Arofex

Contact

Libbrechtstraat 6
9230 Wetteren

Telefoon:
+32 9 369 20 08

E-Mail:

Ligging